Hjem » Bangkok

Bangkok

Bangkok

grand_palace23

Thailands hovedstad er et fantastisk sted å besøke. For mange internasjonale turister som besøker populære feriesteder som Koh Samui og Phuket, er Bangkok et stoppested for videre kontinentale flygninger. Vi anbefaler at du stopper noen dager før du drar til ditt endelige destinasjonssted. Byen har en kultur og historie du skal lete lenge etter andre steder. Bangkok har nærmest et ... Read More »

Flybilletter til Bangkok

flybilletter_bangkok

Fly med KLM er den letteste og kanskje mest økonomiske måten og komme seg til Bangkok på. KLM har daglige flygninger fra Bergen, Kristiansand, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Trondheim. Undersøk pris på fly til Bangkok GOTOGATE leter fram flyreiser til Bangkok fra forskjellige flyselskap. Billigste pris står øverst. Med GOTOGATE kan du fly til Bangkok fra alle flyplasser i Norge. ... Read More »

Vinamek Royal Mansion

van

Etter å ha vært i Europa tok Kong Rama den 5 (1868-1910) penger av egen lomme for å bygge veier og frukthager mellom Padung Krungkasem Canal og Samsen Canal som ble til en hage han kalte «The Dusit Garden». Et av rommene i Vinamek Mansion Den første bygningen i «The Dusit Garden» var Vimanmek Mansion som ble bygget i 1900 av ... Read More »

Templer

temple_bangkok1

Grand Palace and Wat Phra Kaeo Tel: 222-0094, 222-6889, 222-2208) Dette landemerket består av flere bygninger med detaljefylte arkitektiske karakteristikker. Wat Phra Kaeo er et hus i samme kompleks med Thai kunst, og det mest kjente Budda bildet i Thailand. Komplekset er åpent daglig fra 0830 til 1530. Adgangsbilletten koster 200 Baht, dette inkluderer også en billett til Vimanmek Royal ... Read More »

Shopping i Bangkok

sj

Shopping i Bangkok er ikke begrenset til en eller to gater. Det er mange områder gjennom hele Bangkok med et bra utvalg av forskjellige produkter. De beste stedene å handle på i sentrum av Bangkok er; Siam Square, Ratchadamn, Pratunam, Ploenchit, og Bang Lamphu. Det vil ikke være en overdrivelse og si at alle i Bangkok kjenner til Chatuchak markedet. ... Read More »

Museum i Bangkok

museum

National Gallery Museum Dete museet er er plassert i Chao Fa Road ved siden av nasjonal museet. Her kan du se både ny og gammel kunst. National museet er åpent hverdag foruten Mandag, Tirsdag og nasjonale helligdager fra 0900 til 1600. Billetter koster ca. 30 Baht per person. Telefon 281-2224 Budda statuer på museum Suan Pakkard Palace Ligger på Si ... Read More »

Kanaltur i Bangkok

chao_phraya_elven2

Chao Phraya River  Et cruise langs den legendariske Chao Phraya River er en av de beste måtene og utforske Bangkok på. Elver og kanaler er kalt «maenam» eller «khlong» på Thai har altid vært en viktig kommunikasjonskanal i Bangkok. Når hovedstaden i Thailand ble flyttet til Bangkok i 1782, ble det lagt mange kanaler. Bangkok ble derfor kalt «Venice of ... Read More »