Hjem » Bangkok » Bangkok

Bangkok

Thailands hovedstad er et fantastisk sted å besøke. For mange internasjonale turister som besøker populære feriesteder som Koh Samui og Phuket, er Bangkok et stoppested for grand_palace23videre kontinentale flygninger. Vi anbefaler at du stopper noen dager før du drar til ditt endelige destinasjonssted. Byen har en kultur og historie du skal lete lenge etter andre steder.

Bangkok har nærmest et endeløst utvalg av attraksjoner og aktiviteter. En av de mest populære og interessante plassene er Grand Palace. Utsiden av det detaljerike palasset nærmest glitrer i solen. På Grand Palace vil du også finne mange kjente bygninger og et kongelig kapell. Wat Pho som er like i nærheten kan også være verdt et besøk ettersom det er det eldste og mest spetakulære tempelet i byen.

For historie og kunst entusiaster er nasjonal museet et sikkert valg, etterfulgt av en visitt til Nasjonal galleriet som utstiller både moderne og klassisk Thailandsk kunst.

Bangkok har lenge hatt et rykte på seg for å ha mye forurensing og ekstrem bytrafikk. Disse problemene har blitt mye mindre i den senere tid med bygging av nye veier og «Skytrain» som åpnet i 1999. Sammen med undergangstoget og taxi båter er det nå lett å komme seg rundt i Bangkok.

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Nødvendige felter er merkede *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>