Hjem » Bangkok » Shopping i Bangkok

Shopping i Bangkok

shopping_i_thailand3

Shopping i Bangkok er ikke begrenset til en eller to gater. Det er mange områder gjennom hele Bangkok med et bra utvalg av forskjellige produkter. De beste stedene å handle på i sentrum av Bangkok er; Siam Square, Ratchadamn, Pratunam, Ploenchit, og Bang Lamphu.

Det vil ikke være en overdrivelse og si at alle i Bangkok kjenner til Chatuchak markedet. Dette er verdens største weekend marked og her selges det alt fra moteklær til syngende fugler. Når du er inne i markedet vil du se et enormt liv og en stor folkemengde så langt øyet kan se.

Dersom du er ute etter å møblere hjemmet med noe spesielt, er kanskje Chatuchak markedet noe for deg. Her finner du alt av møbler : antikviteter, moderne møbler samt både Thai og vestlige håndverk.

Dersom du noen gang skulle føle deg tørst etter all prisforhandlingen så er det på tide med noen kalde forfriskninger før du begynner med en ny runde shopping. Chatuchak nesten et uendelig utvalg av fristende mat og drikke- produkter.

Sjarmen med Chatuchak markedet er at du kan og skal prute og forhandle på prisene på de varene du er interessert i.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Nødvendige felter er merkede *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>