Hjem » Hua Hin » Hua Hin attraksjoner

Hua Hin attraksjoner

Hua Hin togbanestasjon

Jernbanestasjonen i Hua Hin ble bygget på 1920 tallet og er en av Thailands eldste jernbanestasjoner. Det mest merkverdige med denne stasjonen er det kongelige venterommet konstruert i Thai pavilion stil.

Pa Lu-u

krDette er en stor foss i en skog i Kaengkrajan nasjonal park. Her kan du også se mange flotte fugler og sommerfugler, spesielt om morgenen. Noen deler av fossen kan være inntørket om sommeren. Den beste tiden å besøke fossen på er i November-Februar. Du kan komme deg dit med buss eller taxi. For mer info, ring Kaeng Krachan National Park på telefon 032 459293.

Khao Takiap Vantage Point

Denne fjelltoppen ligger 5 kilometer sør for Hua Hin og kan nås med minibuss fra sentrum av byen. Her kan du få en fantastisk utsikt over byen. på toppen av bakken er det også et flott tempel kalt Wat Khao og en Buddha statue som har blitt et landemerke i Khao Takiap. Det er mange apekatter nær tempelet. Et godt tips er å ikke gå for nær apekattene samt holde fast på verdisakene.

golf56

Golfbane

I 1924 åpnet Thailands første golfbane, «the Royal Hua Hin Golf Course». Golfbanen ligger rett ved Hua Hin stasjonen og er veldig populær.

Maruekatayawan Palace

Maruekatayawan Palace ble konstruert av Kong Rama VI i 1923 som en plass hvor alle kunne slappe av. Palasset ble bygget rett ved den årlige russiske hjortejeger festen for en russisk kongelig høyhet. Etter at palasset var ferdig, ble all for for jakting erklært forbudt. Palasset er satt sammen til tre forskjellige klubbhus med en fantastisk utsikt mot sjøen.

Klai Kangwon Palace

Klai Kangwon betyr «langt fra bekymringer på Thailandsk». Dette sommer palasset består av 3 spanske villaer med utsikt over sjøen. Palasset befinner seg litt nord for Hua Hin og ble konstruert under herredømmeav King Rama VII. Det er for tiden den vanlige boplassen til Kongen. Noen deler av palasset er åpent for turister, daglig fra 0900 til 1600. Ring (032) 511115 for mer informasjon.

Rett ovenfor Klai Kangwon Palace, ligger det en sommerfugl hage. Hagen har mange forskjellige blomster, fugler og sommerfugler. Åpent daglig fra 0900 til 1700.

kla2

Feriestedet til kongefamilien

Hua Hin er en av de eldste turiststedene i Thailand. Hua Hin ble omdannet fra en fiskelandsby til et feriested på 1920 tallet med konstruksjonen av Hua Hin togstasjon under kongedømme av King Rama VI. Den Thailandske kongefamilien besøker fremdeles sommer palasset i Hua Hin. Palasset er desverre ikke åpent for det offentlige, men parken utenfor kan besøkes av turister. Dersom du ønsker å se parken må du være oppmerksom på å ta med deg lange bukser samt ta med deg identifikasjon.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Nødvendige felter er merkede *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>