Hjem » Hua Hin » Hua Hin

Hua Hin

Hua Hin er en del av Prachuap Khiri Khan provinsen og ligger ca. 200 kilometer fra Bangkok. Byen har overnattingssteder som passer alle budsjett med feriehus spredt over hele den hvite sandstranden i nærheten av byen.

hasdHistoriske bygninger i Hua Hin er byens appelerende togstasjon, Klai Kangwon Summer Palace og Sofitel Central Hua Hin Hotel, potrettert som Phnom Penh hotell i filmen «The Killing Fields».

Hua Hin kan besøkes når som helst på året. Klimaet er tropisk, med høy luft fuktighet med moderat nedbør fra August til Oktober. Sommersesongen starter fra November til April. Været kan da være tørst med litt regn i Mai til Juli. Det kan da være veldig varmt, men med kald bris fra sjøen. De fleste dagene i Hua Hin er med klar blå himmel.

Spa

spaI tillegg til å ha noen av de beste strendene i Thailand, er det også et paradis for deg som liker spa. En av de mest populære aktivitetene er å ta et spa eller en massasje på stranden. Noen internasjonal spahotell som Mandara og Chivasom har gjort alt de kan for klientene sine i årevis. Andre hotell og feriehus tilbyr spa behandlinger og feriepakker til sine gjester.

Golf i Hua Hin

Hua Hin er en ideel plass for en golf ferie. Det er ca. 7 golfbaner rundt i området, med mindre enn en times kjøring fra byens sentrum. Majestic Creek og Imperial Lake View er to golfbaner med 27 hull, resten er 18 hulls baner. Alle banene foruten Royal Hua Hin transporterer deg fra hotellet.

Barer og resturanter

Den mest populære baren som serverer utenlandske turister er Hilton Hotel. Hilton Hotel har det beste utvalget av drinker i byen med live musikk på de fleste dager i uken. Baren ligger i Hilton Hotell på Naresdamri Road, som er blitt omtalt som underholdningsstedet i Hua Hin. Husk på at dersom du kommer senere enn 2300, tar mange barer inngangspenger (120 Baht).

Hua Hin nattmarked

haDen mest fasinerende plassen i Hua Hin om natten er Hua Hin nightmarked som kan tilby et vidt spekter av lokale og internasjonale middagsretter. Det er også en god plass for shopping av klær og håndverks-suvenirer til en lav pris. Markedet ligger nær «the Clock Tower» og Dechanuchit Road, som også er et godt startsted for enhver som kommer til Hua Hin for første gang. Derfra kan du utforske Hua Hins natteliv hvor lokale barer og restauranter ligger.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Nødvendige felter er merkede *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>