Hjem » Hua Hin » Strender i Hua Hin

Strender i Hua Hin

Hua Hin Beach

hk2Navnet Hua Hin – «steinete» på Thailandsk kommer fra steinene som kan ses på stranden rett ved Sofitel Central Hotel. Hotellet har en 5 km lang strandlinje med flere private strandhus og 5 stjernes feriehus. Stranden strekker seg ca. 7 kilometer fra bakken i sør kalt Khao Takiap, hvor det kjente tempelet Wat Khao Takiap befinner seg. Hua Hin Beach er bred og lang med steiner spredt utover i noen områder. Noen deler av stranden kan være veldig fredelig, men du finner også aktiviteter som ridning, bodyboarding og andre forskjellige vannsporter.

ch

Cha-am Beach

Cha- Am er ca. 28 kilometer nord for Hua Hin og er kjent som tvillingbyen til Hua Hin og mer populær blant Thailandske turister. Cha Am er mindre utviklet enn Hua Hin, men har tatt opp kampen om å kapre utenlandske turister. Det er veldig stilt og rolig på ukedagene, men det blir mer folksomt i helgene. på stranden er det mange gøyale aktiviteter som leie av vannscooter, banan- båt og sykkel. Langs stranden eksisterer det mange sjømat restauranter.

Suan Son Pradiphat Beach

Suan Son Pradiphat Beach er beskyttet av frelsesarmeen og ligger ca. 10 kilometer fra Hua Hin. Stranden er et avslappende sted og feriere på med et stort utvalg av restauranter og overnattingsmuligheter.

Pranburi beach

Pranburi er ca. 30 kilometer sør for Hua Hin. Stranden er kanskje ikke fantastisk, men har til gjengjeld en veldig fredelig atmosfære. Før valgte de fleste ferierende å bo i Hua Hin, med kun en dagstur til Pranburi. I dag er ikke dette tilfellet ettersom mange fra Bangkok nå drar her for å slappe av. Dette har bidratt til en stor økning i antall butikker og restauranter. Trenden startet i 2002 da, Soneva hotelier group åpnet sitt første feriested i Pranburi. Feriestedet ble en stor suksess og andre fulgte raskt etter. I dag er Pranburi en turistattraksjon i seg selv.

Khao Tao Beach

Khao Tao Beach er en liten strand 20 kilometer sør for Hua Hin. Stranden er stappfull av furutrær og er mer fredelig enn Hua Hin stranden. Du finner også et landemerke på denne stranden, en stor Buddha statue. Bungalows og restauranter finner du på stranden.

hlpKhao Takiab beach

Ligger 7 kilometer sør for Hua Hin og er kjent for bakken rett ved med et tempel og apekatter som lever nær tempelet. Grunt vann, ideelt for barn. Du kan ta en taxi eller buss til stranden fra Hua Hin sentrum.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Nødvendige felter er merkede *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>