Hjem » Koh Chang

Koh Chang

Aktiviteter på Koh Chang

elefant23

Elefant turer en en populær aktivitet på Ko Chang Elefant turer En av elefant turoperatørene på Koh Chang er Chang Chutiman Tour og tilbyr to timers gåturer med elefanter for omkring 1000 Baht. Turen går inn i en regnskog og til Wang Nam Kiew fossen, hvor du kan slappe av, svømme og nyte omgivelsene. Kaffe og drinker blir servert når ... Read More »

Strender på Koh Chang

sandstrand

Klong Son Beach Klong Son Beach ligger ved den nordre enden av Koh Chang og er den første stranden du ser etter at du går av fergen. Denne måneformede sand stranden er dekket med mange kokosnøtt trær. White Sand Beach (Had Sai Khao) White Sand Beach er en lang strand med pulver sand. Fronten av stranden blir mye videre når ... Read More »

Koh Chang nasjonal park

nasjonal

Koh Chang Marine National Park er ny og nesten ukjent for resten av verden. Noen kaller det «den siste paradis øyen i Sør Øst Asia». Et paradis er det og har vært drømmeplass for lokalbefolkningen som ønsker å lade batteriene for en stressende hverdag. Omkring 80% av parken er beskyttet av loven, noe som forklarer mangel på infrastruktur og befolkning. ... Read More »

Koh Chang reise

kohchang1

Koh Chang er den største av de 52 øyene i Trat og dekker et område på 429 kvadratkilometer med flotte strender, fargerike koraller, klart vann, et rikt dyreliv, høye fjelltopper, bratte klipper, fosser og jungler og regnskoger. Øyen er nesten uberørt i og alle de naturelle resursene er ivaretatt og nesten 80% av øyen er registrert som nasjonalpark under Thailandsk ... Read More »