Hjem » Koh Lanta

Koh Lanta

Hvordan komme seg til Koh Lanta?

ferry1

For å komme deg til Koh Lanta er et alternativ å ta en 2 timers ferge fra Khlong Jiraj kaien, 20 minutter fra Byen Krabi. Fergene går klokken 1000 og 1330. Det går flere flyavganger fra Bangkok til Krabi som enkelt kan bestilles gjennom reisebyrået GOTOGATE Et annet alternativ er å dra fra Koh Phi Phi (Railay Bay) med en speedbåt. Read More »

Aktiviteter på Koh Lanta

dykking_koh_lanta123

Koh Lanta er et fantastisk sted dersom du ønsker å slappe av på stranden, men også ideelt for en aktiv ferie. Mange aktiviteter tilbys inkludert; elefant turer, jeep safari, båt turer til naboøyer og fisketurer. Snorkling Snorkling er den mest populære aktiviteten på Koh Lanta. Siden øygruppen har mange øyer er tilbys mange forskjellige dagsturer. Det mest populære stedet for ... Read More »

Koh Lanta

kohla1

For flere år siden var Koh Lanta kun en øy med muslimske fiskere som ikke kunne forstå hvorfor noen andre hadde lyst å besøke øyen. I dag er Koh Lanta fremdeles et ganske øde sted med få bygninger og kun to små landsbyer. Koh Lanta er faktisk en gruppe av 52 øyer innen det sørlige distriktet i Krabi provinsen. De ... Read More »