Hjem » Koh Phangan

Koh Phangan

Hvordan komme seg til Koh Phangan

ferry1

Surat Thani – Koh Phangan Somgserm Rungrueang opererer en båt fra Lamphun som er ca. 10 kilometer fra Surat Thani til Ko Phangan. Båten går klokken 0800 og tar ca. 3 timer. Billettene koster ca. 230 Baht per person. Buss til Lamphun er tilgjengelig.Mer informasjon kan gås ved å ringe 0-7728-5124-6. En nattbåt går fra Surat Thani (Ban Don) til ... Read More »

Strender Koh Phangan

kohpa342

Haad Rin Haad Rin er den mest populære stranden på Koh Phangan. Det er også her den kjente fullmåne festen holdes hver måned. Haad Rin er ca. 12 kilometer fra Thongsala. Haad Rin består faktisk av to strender. Øst siden er har en strand som er god for svømming og snorkling, mens den vestre siden har et godt utvalg av ... Read More »

Fullmånefest på Koh Phangan

mane2

For mer enn 10 år siden fant en gruppe turister ut at den flotteste månen var på Koh Phangan. De arrangerte en fest på stranden Haad Rin for å ferie når det ble fullmåne. Siden den gang har folk fra hele verden tilsluttet seg denne festen, og nå er det omkring 7000 til 11000 festglade mennesker her, hver måned. Festen ... Read More »

Attraksjoner på Koh Phangan

koh223

Koh Ma Koh Ma er en liten øy tilknyttet til Koh Phangan via en sandbank på Had Mae Had beach. Det er lett å gå over til øyen fra Koh Phangan. Mange refererer til øyen som «paradis» og har vanskeligheter med å forlate. Koh Ma er omringet av et fantastisk rev og er derfor et got dykke og snorkle sted. ... Read More »

Koh Phangan

Kopha

Koh Phangan er et øyparadis in gulfen av Thailand ca. 100 kilometer fra Kysten av Surat Thani provinsen og ca. 15 kilometer fra Koh Samui. Koh Phangan er den største av Koh Samuis naboøyer og dekker et område på ca. 168 kvadratkilometer. Over 70% av øyen er fjell og tropisk regnskog. Det bor ca. 8000 mennesker på Koh Phangan, mange ... Read More »