Hjem » Koh Phi Phi

Koh Phi Phi

Natteliv

rest2

Nattelivet på Phi Phi er overraskende godt til å være en liten øy. I tillegg til gode restauranter er det mange barer som spiller Jazz, Blues og reggae. Dersom du ønsker bare å slappe av foran satelitt tv på hotellet eller den lokale resturanten, er dette også mulig. Reggae baren består av 5 barer, biljard bord og er et bra ... Read More »

Restauranter Phi Phi

thaima

Det Thailandske kjøkkenet er blant de beste i verden. Smaken, lukten og fargen vil du aldri glemme. Foretrekker du alikevel internasjonal mat, er det mange restauranter som serverer skandinavisk , italiensk, og annen Europeisk mat. Mange av Phi Phis restauranter finner du ved å gå på stranden. Prisene er alltid lave, men å velge hva du skal spise kan bli vanskelig. ... Read More »

Dykking – Phi Phi øyene

scuba123

Dykking ved Phi Phi øyene er en opplevelse som man ikke kan være foruten. Her finnes det noe for enhver dykker for både nybegynnere og for dem med lang erfaring. Sikten varierer i gjennomsnitt fra 10-25 meter og vanntemperaturen holder seg mellom 27-30C gjennom hele året. Dykker du rundt Phi Phi øyene vil du se et fantastisk utvalg av fisk, ... Read More »

Aktiviteter på Phi Phi øyene

asian_phi2123

Phi Phi er en relativt liten øy hvor livet er lett å leve og hver dag smelter inn i en annen. Det er et sted hvor du kan ha det gøy uten å gjøre noe spesielt. Dersom du alikevel ønsker å gå vekk fra stranden så har vi noen forslag. En av de flotte strendene på Phi Phi Start dagen ... Read More »

Phi Phi øyene

phi34

Phi Phi øyene er noen av vakreste øyene i hele Sør-Øst Asia. Det var ikke et tilfeldig valg da den kjente filmen «The Beach» ble spilt inn nettopp her. Php Phi øyene er ca. 45 minutter fra Phuket med båt og består av flotte strender og turkis vann med tropisk fisk – et perfekt paradis. Phi Phi består av to ... Read More »