Hjem » Koh Samui

Koh Samui

Hvordan komme seg til Koh Samui?

ferry1

Fly Bangkok Airways er det eneste flyselskapet som flyr direkte til Koh Samui. Det er rundt 10 flygninger per dag avhengig av sesongen. Reisebyrået Travelpartner tilbyr flygninger til Koh Samui fra Bangkok. Det er også mulighet for å fly med Thai Airways til Surat Thani flyplassen fra Bangkok, for så og ta buss eller ferge til Koh Samui. Klikk for ... Read More »

Strender

kohsamui123

Chaweng Chaweng er den mest populære og lengste stranden på Koh Samui. Den flotte hvite sanden og det turkise blå vannet gir en perfekt utsikt og lever opptil Koh Samuis rykte for å være et ferieparadis. Noen av Samuis beste hotell ligger her sammen med flotte restauranter, barer og suvenir butikker. På kveldstid finner du flere underholdnings tilbud. Du kan ... Read More »

Koh Samui attraksjoner

big_buddha_koh_samui123

The Big Buddha The Big Buddha er Samuis mest populære attraksjon. Statuen sitter på en 15m høy vegg og ble bygget i 1972 av lokalbefolkningen for å gi besøkende en plass til å respektere herren Buddha. Dette landemerket ligger ved nordkysten av øyen. Statuen er synlig fra flere kilometer vekke selv fra luften når man drar fra øyen. I nærheten ... Read More »

Koh Samui

hotell_sam2

Koh Samui er den tredje største øyen i Thailand etter Phuket og Koh Chang. Området er ca. 247 kvadratkilometer og ligger ca. 70 mil sør for Bangkok i Surat Thani provinsen. Kjente strender er Chaweng, Lamai, Bophut, Big Buddha, Choeng Mon, Hua Thanon og Maenam. Koh Samui har også mange søster øyer; Koh Tao (en av de beste «dykkeøyene» i ... Read More »