Hjem » Krabi

Krabi

Hvordan komme seg til Krabi?

ferry1

Fly Den enkleste måten og komme seg til Krabi på, er fly fra Bangkok. Thai Airways tilbyr daglige flyvninger til Krabi i både høy og lav sesong. Reisebyrået GOTOGATE tilbyr flyreiser gjennom Thai Airways. Det er også daglige flyvninger fra Bangkok til naboprovinser som Surat Thani (211 km) eller Phuket (176 km) med Thai Airways. Air Andaman er et flyselskap ... Read More »

Krabi nasjonalparker

kjldf1

Krabi nasjonalpark Store deler av Krabi provinsen er blitt gjort om til nasjonal parker som strekker seg over kystlinjer strender og øyer. Utenforstående områder inkluderer også de flotte Phi Phi øyene og Lanta øygruppen. Hat Noppharat Thara National Park Hat Noppharat Thara National Park er en av de største i Thailand og dekker en stor del av Krabi kystlinjen inkludert ... Read More »

Krabi

krabi2312

En av de flotte strendene på Krabi Krabi er en av de mest attraktive turist destinasjonene i Sør Thailand og ligger ca. 800 kilometer fra Bangkok og dekker et område på 4700 kvadrat kilometer. I vest vil du finne utallige attraksjoner som hvite sandstrender, fasinerende korallrev og flere øyer. Krabi er en sørlig provins i Thailand med kanskje landets eldste ... Read More »