Hjem » Om oss

Om oss

Thailandreise.no skal være en omfattende reiseguide for nordmenn som skal til Thailand. Informasjonen er ment for både dem som skal til Thailand for første gang, men også for dem som kjenner Thailand fra før.

 

Thailandreise.no skal ha god informasjon innen ulike reisemål i Thailand inkludert, generell informasjon, aktiviteter samt nyheter og artikler.

Gjennom nettstedet er det også mulighet for bestilling av flybilletter,hotell og leiebil i Thailand. Våre samarbeidspartnere er håndplukket og kan gi gode avtaler på sine tjenester.

 

Thailandreise.no tar forbehold om at telefonnummer og reisetabeller oppgitt kan inneholde feil. Vi fraskriver oss alle eventuelle fysiske og økonomiske skader du måtte få etter bruk av informasjon og tips fra Thailandreise.no

Ved bestilling av tjenester gjennom våre samarbeidspartnere er det deresvilkår og betingelser som er gjeldende.

 

Hvem bidrar til til utvikling og vedlikehold av Thailandreise.no?

 

Håvard Jonassen - Utdannet økonom. Håvard er ansvarlig for vedlikehold, design og utvikling av Thailandreise.no. Håvard har vært flere ganger i Thailand og fått inspirasjon til å starte dette nettstedet.

 

Ingrid Jonassen - Utdannet journalist og søster til Håvard Jonassen. Ingrid har skrevet flere av artiklene om Phuket og strendene der. Ingrid har vært på de fleste turistreisemålene på østsiden av Thailand.

 

 

Telefonnummer : 98823340

Kontaktperson : Håvard Jonassen

Organisasjonsnavn : Leading Web Solutions A/S

Organisasjonsnummer : 988 955 388MVA

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Nødvendige felter er merkede *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>