Hjem » Pattaya

Pattaya

Hvordan komme seg til Pattaya?

thai_fly2

Den enkleste og mest populære måten og komme seg til Pattaya på er med buss. Fra Bangkok Airport går det flere busser drevet av Thai International. Billetter kan bestilles rett utfor toll hallen. To limison selskaper kan også ordne transport til og fra flyplassen for 1500 Baht en vei. Det tar ca. 2-2,5 timer til Pattaya avhengig av trafikken. Fra ... Read More »

Turist attraksjoner Pattaya

sri2

Nong Noch Tropical Gardens Ikke langt fra Patty ved Sukhumvit Highway finner du Nong Noch Tropical Gardens som er kjent for sine kulturelle show 3 ganger daglig etterfulgt av et elefant show. I motsetning til Nong Noch Tropical Gardens er det ikke så kjent at hovednæringen i Nong Noch er turistattraksjoner i naturen. Mr. Kampon, en eier og samler av ... Read More »

Pattaya

pattw

Pattaya startet som en fiskelandsby nesten helt uten kontakt med omverdenen. Vietnam krigen og følgene den fikk forandret dette. Den 29 April i 1961 ankom 5 lastebiler med amerikanske soldaer til Pattaya for å leie noen hus. De skulle bare bli noen få dager, men dette endte i uker. Så snart de returnerte til basen ved Nakorn Ratchasima spredte ryktet ... Read More »