Hjem » Pattaya » Pattaya

Pattaya

Pattaya startet som en fiskelandsby nesten helt uten kontakt med omverdenen. Vietnam krigen og følgene den fikk forandret dette. Den 29 April i 1961 ankom 5 lastebiler med amerikanske soldaer til Pattaya for å leie noen hus. De skulle bare bli noen få dager, men dette endte i uker. Så snart de returnerte til basen ved Nakorn Ratchasima spredte ryktet seg om hvor flott Pattaya var.

Mens kampene fortsatte i nabolandet Vietnam fortsatte flere soldater og komme tilbake til Pattaya, når det var perm. De drakk ved Nipa Lodge som var den eneste baren i byen på 70 tallet. Det tok ikke lang tid før fiskehusene på stranden ble byttet ut med hotell og gjestehus. Fiskebåter ble laget om til turistbåter og tiltrakk festglade turister fra hele verden. Festene ble etterhvert villere og villere, og folk fra Bangkok som tidligere drog til Pattaya for en avslappet weekend skygget unna festløvene som kom til byen.

I dag er Pattaya et populært reisemål ca. 147 kilometer Sør Øst for Bangkok. Her finner du noen av Asia beste strender og restauranter som nå ikke bare appelerer til festglade turister, men også til familier, par og single. Pattaya har avslappende og tropiske omgivelser med hotell og feriehus til flere ulike budsjett.

Det er gode muligheter for deg som liker sport både på land og vann inkludert golf, fisking og dykking. Fornøyelsesparker, museum, botaniske hager er bare noen av de mange aktivitetene og kulturelle opplevelsene hele familien kan være med på.

Når mørket faller på, kan Pattaya tilby et veldig bra natteliv med et stort utvalg av restauranter, nattklubber, barer og diskotek.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Nødvendige felter er merkede *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>