Hjem » Phuket

Phuket

10 ting du kan gjøre når det regner i Phuket

regn_phuket2

Dagene kan fort bli lange dersom solen uteblir, men i Phuket er mulighetene mange og morsomme. 1. Når det regner kan man benytte sjansen til å unne seg et avslappende spa og en deilig massasje. Rens porene med ansiktsbehandling, eller skrubb av døde hudceller med kropps-peeling. For en billig penge kan du få både tradisjonell eller thai massasje. Prisene ligger ... Read More »

Aktiviteter på Phuket

strikkhopping_phuket4

Strikkhopp i jungelen Hvis du er på søken etter noe som kan få pulsen til å stige vil den populære aktiviteten strikkhopping være midt i blinken for deg. Flere operatører tilbyr denne type ekstremitet og holder til i Khatu, ti minutter utenfor Patong. Her blir ikke hoppet utført fra en bro eller fjell, men fra en elektrisk heis med platå, ... Read More »

Kamala Beach i Phuket

kam2

En av de vakreste strendene i Phuket går under navnet Kamala og har fått sitt gode rykte av sin avslappende atmosfære, isolerte strender og grønne daler. Dette tettstedet er en fiskelandsby og inviterer til rolige aktiviteter som solbading, snorkling eller rundturer i lange båter typisk for thailands kultur til nabostrendene Laem Sing og Surin. Kamala med sin lokale og vennlige ... Read More »

Kata Beach i Phuket

kata_beach2

Noen minutters kjøretur sør for Karon ligger den fredelige plassen, Kata som tiltrekker med hvit sand og klart vann. Kata deles inn i to deler, Kata Yai og Kata Noi, begge strendene har et fantastisk landskap og kan tilby avslappende omgivelser. Kata Yai er den største av de to strendene og har et karakteristisk særpreg med øyen Koh Pu i ... Read More »

Karon Beach i Phuket

karon2

  Karon stranden er en lang strekning av pudderhvit sand så finkornet at det knirker når du går på den. Med sine fire kilometer er det aldri trangt om plassen og stranden er sjeldent overfylt. Karon er mer avslappet og mindre travelt enn Patong, men det mangler ikke på ting å foreta seg av den grunn. Denne plassen deles inn ... Read More »

Patong Beach i Phuket

pat2

Patong er et populært ferie sted med sitt vide spektrum av aktiviteter og pulserende uteliv og er den perfekte destinasjon for lek og fest. Reisende som håper på et glimt av eksotiske Østen vil ikke finne det her blant radene med McDonalds, KFC, Boots og Starbucks restauranter, og travle gater vrimlende av feststemte turister, tropevarme, neon lys og en kaotisk ... Read More »

Phuket

phuk34

Kulinariske thairetter, spektakulært landskap, gåtefulle grotter, hvite sandstrender og turkisblått hav er bare noe av det som venter deg på Phuket, ’Perlen i Sør’. Thailands største øy er omringet av det indiske hav 862 kilometer fra Bangkok og er den mest turistpregede øyen i landet, men ikke uten grunn. Phuket er en sammensetning av innbydende strender, gjestfrihet og økonomiske bomuligheter ... Read More »