Hjem » Phuket » 10 ting du kan gjøre når det regner i Phuket

10 ting du kan gjøre når det regner i Phuket

Dagene kan fort bli lange dersom solen uteblir, men i Phuket er mulighetene mange og morsomme.

regn_phuket21. Når det regner kan man benytte sjansen til å unne seg et avslappende spa og en deilig massasje. Rens porene med ansiktsbehandling, eller skrubb av døde hudceller med kropps-peeling. For en billig penge kan du få både tradisjonell eller thai massasje. Prisene ligger på fra så lite som 300 Baht for kun massasje til 10 000 Baht og over for full kroppspleie.

2. Etter noen slappe timer med hudpleie er det på tide å røre litt på seg. Flere feriesteder tilbyr instruksjon i helse og treningsteknikker som yoga, dans, Pilates og kampsport som Tae Kwon Do, Muay Thai Kickboxing samt innendørs sport.

3. Man kan bli ganske sulten av å forbrenne kalorier. Pakk sammen gymbagen og løp til en lokal thairestaurant og nyt en sterk krydret karri rett til lunsj.

4. Litt hjernestimuli kan komme gått med på regnværsdager. Meld deg opp på et kurs i thai matlaging, massasje, batikk laging eller hva enn du behager. Mange hoteller har tilbudet hos seg eller kan hjelpe deg med å booke. Enkelte steder tilbyr også kurs for barn.

5. Frisk opp dine historiekunnskaper og lær om Phukets fortid ved å ta en tur til Thalang Nasjonal Museum for bare 30 Baht.

6. Hvis du ikke ønsker å undersøke undervannslivet i fullt dykkerutstyr så kan du stikke innom Akvariet som er både lærerikt å spennende og som helt klart vil falle i smak hos barna. Klovnefisken Nemo og vennene hans er å finne her.

7. Er du nysgjerrig på framtiden? En tung regnværs dag er den perfekte anledning til å bli spådd sine kommende år. Det finnes mange spåkoner og spåmenn i Patong også i sentrum av Phuket.

8. Shopping er en kjent motgift for dårlig humør, dersom uværet gjør dagene tunge. Central Shopping Mall, Ocean Plaza og Big C er bare noen av kjøpesentrene rundt sentrum som kan friste deg med antikviteter, suvenirer, klør og thai silke. Løp og kjøp!

9. Ta en tempel tur og få innblikk i Thailendernes religion Buddhismen, samtidig som du kan nyte de majestetiske utskjæringene på disse hellige hus.

10. En klassisk regntung dag inviterer til innesitting og tv titting. Kjøp billetter til SFX kino på Central Shopping Mall i byen og fråts i popkorn, mens du venter på godværet.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Nødvendige felter er merkede *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>