Hjem » Phuket » Kamala Beach i Phuket

Kamala Beach i Phuket

thai_beach23

En av de vakreste strendene i Phuket går under navnet Kamala og har fått sitt gode rykte av sin avslappende atmosfære, isolerte strender og grønne daler. Dette tettstedet er en fiskelandsby og inviterer til rolige aktiviteter som solbading, snorkling eller rundturer i lange båter typisk for thailands kultur til nabostrendene Laem Sing og Surin. Kamala med sin lokale og vennlige sjarm representerer det gamle Phuket med landsby markeder, gjestfri befolkning og fornøyelige restauranter. Kamala ble riktignok berørt av tsunamien og det tette samfunnet tok skade som følge, men industrien har tatt seg raskt opp igjen. Lokale kafeer, puber og hoteller uskadd av tidevannsbølgen innbyr til fest og husly.

Aktiviteter: Mange dykke butikker holder til i Kamala ettersom revet i sør er perfekt for snorkeling og dykking

Restauranter: Hovedattraksjonen i Kamala er Phuket Fantasea hvor du kan nyte buffet middag akkompagnert av en kveld med kulturell underholding.

Uteliv: Kamala inviterer til festlig samvær men ikke I form av diskodansing og bøttedrikking. Her går det rolig for seg med et par flasker lokalt brygg på restauranter sammen med familie og venner. Patong er ditt beste alternativ om du har danseskoene på.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Nødvendige felter er merkede *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>