Hjem » Phuket » Karon Beach i Phuket

Karon Beach i Phuket

thailand_strand2

 

Karon stranden er en lang strekning av pudderhvit sand så finkornet at det knirker når du går på den. Med sine fire kilometer er det aldri trangt om plassen og stranden er sjeldent overfylt. Karon er mer avslappet og mindre travelt enn Patong, men det mangler ikke på ting å foreta seg av den grunn. Denne plassen deles inn i tre hovedområder. I Karon Plaza området på sørsiden finner man en rekke lavbudsjett gjestehus, restauranter og barer. I dette området befinner det seg også et kunstkvartal hvor Thailandske kunstnere har dannet et lite samfunn bestående av hytter, barer og gallerier hvor de bor og jobber.

I sentrum av Karon ligger Aroona Plaza som huser mange små koselige håndverks butikker, innbydende restauranter og kafeer samt noen få barer. Skulpturer av arbeidere som jobbet i gamle Phukets jordbruksindustri dominerer nord enden av Karon, men også her myldrer det av trivelige spisesteder, rare småbutikker og barer. Nord for dette området som er kalt Karon Sirkelen (The Karon Circle) hvor finnes det en liten innsjø rundt en offentlig park.

Aktiviteter: Det er ikke like mange vannsport operatører som holder til på Karon som i Patong og Kata, men i monsoon sesongen er forholdende gode for surfing, men det kan være farlig å svømme på grunn av høye bølger og undervannsstrømmer.

Uteliv: Karons uteliv er ikke like festpreget som det i Patong og foregår i et noe roligere tempo. De fleste utestedene ligger i nordenden av Karon Sirkelen og i sørenden av Karon Plaza.

Restauranter: Likesom nattelivet, ligger også restaurantene i Karon Sirkelen. Her finnes et bredt utvalgt av thai og internasjonal mat. Hotellrestauranter kan tilby fabelaktige måltid med gourmet mat, god vin og utsikt til spektakulære solnedganger.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Nødvendige felter er merkede *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>